Cap i pota guisat

Cap i pota guisat

Salpebreu les cap i pota guisat i daureu-les en una cassola amb llard de porc i oli. Quan estiguin ben rosses, afegiu-hi el porro picat, la pastanaga tallada, la ceba picada i la poma pelada i tallada a trossets petits. Deixeu-ho coure durant 20 o 30 minuts i després afegiu-hi el Calvados. Quan s’hagi reduït, incorporeu-hi el brou de vedella calent i deixeu coure les galtes durant 4 hores a foc lent.

A continuació, retireu les galtes i tritureu la salsa amb el túrmix perquè quedi ben fina.Per fer les pomes caramel·litzades, peleu una poma i talleu-la a vuitens. Poseu-la en una paella amb sucre i una mica de mantega. Deixeu-la coure fins que quedi ben daurada. I ja per acabar, emplateu les galtes de vedella tallades a filets gruixuts, cobriu-les amb la salsa i poseu-hi la poma caramel·litzada al cantó.

Valora aquesta recepte