Al Gran Chef podrà trobar tota mena de preparacions culinàries ja siguin plats tradicionals, cuina d’alta gastronomia, xarcuteria selecta, fumats, conserves de qualitat, vins, caves i cerveses.

Cuinem tota mena de plats segons demanda del client previ encàrrec.
Rotació d’elaboracions culinàries segons productes de temporada.

Confeccionem menús i aperitius a la seva mida perquè pugui celebrar festes familiars o de empresa amb la millor relació qualitat preu, i si cal li portem a casa.

La Nostra Cuina

Croquetes i Fregits

· Croquetes de rosti
· Croquetes de pollastre
· Croquetes de ceps
· Croquetes de peix i marisc
· Croquetes de bacallà
· Croquetes de espinacs, panses i pinyons

· Croquetes de rocafort i dàtil
· Croquetes de gorgonzola i anous
· Bunyols de bacallà
· Dàtils amb bacó
· Calamars a la romana
· Calçots arrebossats amb salsa salvitxada

· Pollastre orli
· Carxofes fregides
· Crestes de tonyina
· Daus de Bacallà
· Gambes romana.

Truites, pastissos, coques i empanades

· Truita de patata
· Truita de patata i ceba
· Truita de carbassó
· Truita de bacallà
· Truita de carxofa
· Truita al gust

· Pastís de truites
· Pastis de verdures amb crema de ceps
· Pastis de peix i marisc
· Empanada gallega de tonyina
· Empanada gallega al gust
· Embolicat de coca amb espinacs a la catalana

· Coca de recapta amb verdures
· Coca de recapta amb anxoves
· Coca de recapta amb botifarra
· Coca de ceba

Amanides i entrants

· Amanida russa
· Amanida de pasta amb calamar i gambes
· Amanida de cigrons
· Amanida de llenties
· Amanida d’arròs
· Amanida de quinoa vegetal
· Amanida cus cus vegetal
· Amanida verda tropical
· Amanida empedrat

· Bracet de patata amb tonyina i gambes
· Farcell d’alberginia amb verdures
· Escalivada
· Esqueixada de bacallà
· Carxofes saltades amb pernil ibèric i ceba confitada
· Tombet de verdures
· Pèsols ofegats o amb sèpia

· Carpaccio de carbassó amb parmesà
· Carpaccio de vedella
· Carpaccio de xampinyons amb foie
· Carpaccio de bacallà
· Timbal de patata, escalivada i formatge de cabra
· Timbal d’alvocat, ou dur i salmó
· Timbal de bacallà, espinacs i patata
· Timbal de carn rostida, verdures i formatge de cabra
· Timbal de peix i marisc

cuina per emportar vilassar de mar
Sopes i cremes

· Brou
· Fumet de peix
· Escudella i carn d’olla
· Escudella barrejada
· Sopa de peix

· Bullabessa
· Crema de gambes
· Crema de verdures
· Crema de carbassa
· Crema de xampinyons

· Vichyssoise
· Gaspatxo
· Salmorejo
· Ajo blanco
· Sopa de meló amb virutes de pernil

Canelons i pastes

· Canelons de carn rostida
· Canelons de carn rostida trufats
· Canelons de peix i marisc
· Canelons de peu de porc
· Canelons de verdures

· Canelons d’espinacs a la catalana
· Canelons freds de peix
· Lasanya de carn
· Lasanya de verdures
· Macarrons bolonyesa o carbonara

· Fettuccine amb ceps
· Trottole pasta amb botifarra i bolets
· Tallarines marineres
· Espaguetis amb verdures
· Espaguetis al pesto

Paelles, fideuades i arrossos

· Paella de peix
· Paella mixta
· Paella de verdures
· Paella arròs negre

· Fideuà
· Fideus a la cassola

· Arròs caldos amb gambes o llamàntol
· Arròs saltejat amb xampinyons, verdures i ou
· Arròs saltejat amb verdures estil asiàtic

gran chef cuina tradicional plats del dia fideua paella bacallà
menjar per emportar vilasar de mar
Carns, aus i derivats

· Rodó de vedella a la catalana o amb bolets
· Fricandó amb moixernons
· Jarret de vedella
· Mandonguilles amb bolets
· Mandonguilles amb poma al curri
· Mandonguilles amb sèpia
· Estofat de vedella amb patates
· Rosbif amb puré de poma o salsa oporto
· Galtes de porc al forn amb guarnició de patates
· Galta de vedella estofada
· Cua de bou

· Garrí “Cochinillo”
· Espatlla de cabrit al forn
· Espatlla de xai al forn
· Espatlla de porc rostida
· Filet Wellington
· Cap i pota “callos”
· Cargols amb salsa
· Cargols a la gourmande amb all i oli
· Conill rostit amb bolets
· Conill al forn amb guarnició
· Conill desossat i farcit al forn
· Conill amb escabetx
· Conill a l’allet

· Pollastre a l’ast
· Pollastre al allet
· Pollastre al forn
· Pollastre amb escamerlans
· Pollastre de pagès rostit a la catalana
· Rotllles de pollastre farcits
· Pit de pollastre a la mostassa
· Anec rostit de festa amjor
· Ànec a la taronja
· Guatlles en escabetx
· Perdius en escabetx

Peixos i marisc

· Bacallà a la llauna
· Bacallà amb samfaina
· Calamars farcits estil tradicional amb gamba.
· Mandonguilles de peix
· Rap a la marinera o al gust
· Rap enllagostat amb salsa fresca

· Lluç a la marinera o al gust
· Lluç desossat i farcit amb gambes al forn
· Sarsuela de peix i marisc
· Llobarro a la sal o al forn
· Orada a la sal o al forn
· Musclos al vapor o marinera

· Musclos amb vinagreta
· Cloïsses marinera o al gust
· Navalles planxa amb all i julivert
· Ostres
· Llagostins bullits
· Llamàntol o llagosta en caldereta, thermilor o al gust.

cuina per emportar vilassar de mar

CELEBRACIONS (PICA PICA)

Calents

· Croquetes
· Bunyols de bacallà
· Dàtils amb bacó

· Crestes de tonyina
· Pollastre orli
· Gambes romana

· Truites diverses tallades a daus
· Quiche Loreine diverses
· Ensaïmades farcides de sobrassada torrades

Freds

· Delícies de foie
· Rotlles de pernil dolç i pinya o espàrrec cremats
· Safates de pernil ibèric a encenalls

· Assortiments d’embotits
· Assortiments de formatges artesans i de pastor

· Salmó fumat Carpier amb guarnició
· Canapès tradicionals
· Enfilades de cabra, xerri i albahaca

Amb Pa

· Barretes mini de pa amb tomàquet i embotit
· Xapates campanya mini de pa amb tomàquet i embotit
· Xapata torrada amb ensaladilla
· Xapata torrada escalivada i anxova

· Xapata torrada cranc i gamba
· Coca de recapta
· Coca de ceba

· Embolicat de coca amb espinacs a la catalana
· Empanada gallega tonyina, botifarra, …
· Pa de pagès farcit amb mini xapates i tacos formatge
· Entrepans americans vegetals amb: salmó, pollastre, tonyina

PLATS DEL DIA

Elaboració de plats cuinats casolans pels migdies, rotació de les elaboracions segons productes de temporada:

Dies Feiners (Dimecres, Dijous i Divendres)

Dimecres:
Fideuà (dimecres 4,50€/ració)
*Excepte vigilies i festius

Dijous:
Paella mixta (dijous 4,50€/ració)
*Excepte vigilies i festius

Divendres:
Bacallà a la llauna o Escudella barrejada (divendres 4,50€/ració)
*Excepte vigilies i festius

gran chef fideuà cuina er emportar
Altres Plats del Dia

Durant el dimecres, dijous i divendres els oferirem una oferta variada segons la estacionalitat i els productes de temporada …

· Cigrons estofats amb bacallà o pernil iberic i cansalada
· Amanida russa
· Amanida de llenties
· Canelons de carn rostida
· Llenties estofades
· Botifarra amb mongetes

· Pollastre a l’ast (tots el dies)
· Croquetes
· Sopa d’all o de ceba
· Crema de carbassó i porro

· Gaspatxo
· Trinxat de la Cerdanya
· Patata i verdura
· Estofat de vedella
· Torronada de cigrons (plat tipìc de Vilassar de Mar)
· Pollastre a l’ast amb patates

ELS NOSTRES POSTRES

Amb Productes Làctis i/o ous

· Puding (flam d’ou)
· Puding de coco

· Mouse de llimona
· Mouse de maduixa

· Mouse de xocolata
· Crema catalana

Gelats

· Gelat de crema catalana

· Gelats comercials

Amb Fruita

· Peres al vi
· Pomes al forn

· Enfilades de fruita

· Tarta tatin amb poma o pera
· Bandes de fruites amb crema

Amb Masses

· Pa de pessic sense llevat
· Full amb nata

· Coca de llavaneres
· Coca de vidre
· Pastis de pa de pessic amb nata o nutella

· Bunyols de l’empordà
· Torró de iema cremada (Nadal)

PRODUCTES DE XARCUTERIA, FUMATS I CONSERVES

Ibèrics i Embotits

· Pernil ibèric de gla
· Pernil ibèric d’enceball
· Lomito ibèric

· Llom de canya ibèric
· Xoriç ibèric
· Sobrassada de porc negre de Mallorca dolça o picant

· Llom de canya ibèric
· Xoriç ibèric
· Sobrassada de porc negre de Mallorca dolça o picant

· Fuet espetec
· Llonganissa
· Pernil dolç

Formatges

· Formatges manxego semicurat
· Formatge de cabra tendre o semicurat

· Formatge Gamoneu
· Formatge parmesà 30 mesos

· Formatges  catalans de pastor
· Formatge pecorino amb tòfona

Salmó, Anxoves, Foie i Altres

· Codony artesanal
· Salmó fumat Carpier

· Anxoves del cantàbric
· Anxoves de l’escala

· Foie micuit
· Paté de campanya

Conserves, Olis i Vinagres

· Conserves de marisc: escopinyes, cloïsses, navalles i musclos
· Bonítol en oli d’oliva, tonyina en oli d’oliva
· Olives farcides, olives encurtides, gildas,…

· Llegums de Navarra i Catalunya
· Espàrrecs, pebrots del piquillo, bolets, salses de tomàquet…

· Oli d’oliva verge extra arbequina DO Les Garrigues
· Oli d’oliva verge arbequina DO Les Garrigues
· Oli d’oliva verge extra primera premsada en fred (novembre i desembre)

CELLER

Vins

Vins Blancs

Vins Rosats

Vins Negres

cuina tradicional vilassar de mar
Caves i Champagnes
Cerveses

Comercials

Artesanals

Importació

A LA TAULA

Esmorzars

Servei de degustació dels nostres productes amb esmorzars de forquilla durant el dimecres, dijous i divendres en l’horari de 9 a 15 hores.

Dinars i sopars en exclusivitat

Consultar disponibilitat i condicions.